• Deviza
  • Index
  • Részvény
EUR/HUF 396,23 CHF/HUF 422,84
USD/HUF 339,92 EUR/USD 1,1656
BUX 105 477 0,62 %
BUMIX 9 244 -0,21 %
MOL 2 968 1,09 % OTP 30 550 0,59 %
MTELEKOM 1 972 -0,20 % RICHTER 10 690 0,94 %
  • Adásban Monitor Délután Érczfalvi Andrással
  • Következik A Nap Vendége
RSS
  • Összes hír
  • Összes műsor
  • Napi műsor
  • Kapcsolat

2017-01-10 10:05:00 Adásunk

Flavor

Flavor

2017-01-10 10:05:00

Ha azt mondjuk: gomba, az emberek rávágják: sampion. Na jó, csiperke. Az egzotikumok közül pedig a laskát és - hírből - a vargányát ismerik, pedig az ehető, pláne finom gombák száma a megjegyezhetetlenhez közelít. Olyannyira, hogy pár hete külön gombaszaküzlet nyílt a Nagycsarnokban, ahol egész évben friss és különleges gombához juthatnak a függők? De miért nyitott meg szezonon kívül? És mivel gurított rögtön akkorát, hogy tele lett vele a sajtó? A válaszokra Péter Annával, a Triffla sajtósával keressük a választ. A gombákhoz pedig - mi mást - a Vylyan Gombás Pinot Noir válogatását kóstoljuk.

Közösségi oldal

A műsorvezető

Tweet

Kapcsolódó cikkek

  • Impresszum
  • A Trend FM
  • Médiaajánlat
  • Jogi információk
  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Közlemény
  • Adatvédelmi beállítások
© 2025 Műsor-Hang Zrt. Minden jog fenntartva.
RSS